Vidareutbildningar / Mobility trainer

Mobility trainer

Lär dig allt om rörlighet och ta med dig verktyg för att kunna hjälpa andra människor att utveckla sin fysiska förmåga utefter sina egna fysiska förutsättningar.

Boka utbildningen

Omfattning

  • 14 timmar, fördelade på två dagar
  • Dagtid ca 08.00-17.00 + 08.00-15.00
  • 100 % närvaro

Innehåll

  • Teori, rörlighet. När? Var? Hur? Varför?
  • Ledrotationer
  • Flexibilitetsövningar
  • Mobilitetsövningar
  • Regressioner och progressioner
  • Programdesign

Förkunskaper

Utbildningen vänder sig till dig som har grundläggande kunskaper inom anatomi och fysiologi; Ex. SAFEs Grundläggande teoriutbildning och tränarutbildning eller liknande. Du ska gärna arbeta som instruktör, personlig tränare, sjukgymnast, kiropraktor, naprapat eller liknande.

Städer & datum

Stockholm 18-19 april, 17-18 oktober 2020

Pris

5990:-

Delbetala din utbildning

I samarbete med HumanFinans erbjuder vi dig olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Låna räntefritt och dela upp din betalning i tex 6 eller 12 månader.

Läs mer om delbetalning

Boka utbildningen

Om utbildningen

Vill du själv få eller kunna hjälpa andra att få en mer effektiv och kvalitativ rörelseförmåga? Öka potentialen att utföra atletiska prestationer? Eller öka toleransen för krafter och bli balanserad i stabilitet och rörlighet?

Med en ökad förståelse för mobilitet i både teori och praktik kan du lyfta rörelsepotentialen och kroppskontrollen och därmed ta träningen till helt nya nivåer.

Med beprövad erfarenhet, vetenskaplig evidens, anatomi och biomekanik får du genom begreppet rörlighet svar på frågorna när, vad, hur och varför du ska träna mobilitet. Du får med dig nya verktyg, förståelse för regression o progression i övningar och en övningsbank som är direkt applicerbar och bidrar till fler möjligheter att hjälpa andra människor att utveckla sin fysiska förmåga utefter sina egna fysiska förutsättningar.

 

Boka utbildningen

Engagerade och pedagogiska
utbildare

Våra deltagare på utbildningarna säger ofta att de önskar att de hade haft lika pedagogiska, engagerade och härliga lärare i skolan. Genom att samtliga utbildare är aktiva i tränings – och friskvårdsbranschen uppnår vi också en stark förankring i arbetslivet.

Våra utbildare har ett brinnande intresse för att lära ut, en stor kompetens inom aktuellt område och en gemensam vision om att vilja bidra till att fler mår bättre.

Läs mer om våra utbildare

Boka utbildningen

Personuppgifter

Adress och kontaktuppgifter

Jag godkänner villkoren